Vliegende start SRR IT Techniek

SRR IT Techniek is het jaar goed begonnen met haar kandidaten en opdrachtgevers!

Meer – uitdagende banen bij toonaangevende opdrachtgevers
Meer – SRR engineering professionals die tevreden aan de slag gaan
Meer – SRR professionals binnen de maritieme sector en infrastructuur van Nederland

Dit heeft SRR IT Techniek gerealiseerd door haar betrokken- en persoonlijke werkwijze bij kandidaat en opdrachtgever.

Voor kandidaten
SRR IT Techniek is een technisch recruitmentbureau met een specialisme in de maritieme sector en infrastructuur. Ligt uw interesse in een van deze branches en wilt u graag als (IT-)engineer aan de slag? Het deskundig recruitmentteam van SRR IT Techniek maakt het mogelijk. Het maakt niet uit of u net begint of juist al over veel ervaring beschikt. Door jarenlange ervaring heeft SRR IT Techniek een groot netwerk met diverse toonaangevende namen met zich meegebracht. Zo kunt u precies de functie vinden die bij u past.

Bovendien kunt u altijd rekenen op een zeer betrokken werkwijze. SRR IT Techniek gaat allereerst met u in gesprek om meer te vernemen over uw achtergronden en werkervaring. Alsook zijn we benieuwd welke ambities u heeft en wat voor u doorslaggevend is om die nieuwe baan te aanvaarden. Gedurende het proces blijft het recruitmentbureau u van dienst zijn op een manier die bij u past. Denk bijvoorbeeld aan zorgvuldige begeleiding tijdens het solliciteren. Nadat u bent geplaatst houdt SRR IT Techniek nog steeds regelmatig contact, zodat alle partijen zeker weten dat u nog steeds goed op uw plek zit.

Voor opdrachtgevers
SRR IT Techniek plaatst iedere (IT-)engineer op de juiste plaats. Of het nu gaat om een junior-, een senior- of een ZZP/freelance-functie, hier vindt u de ideale kandidaat. Het enige wat u hoeft te doen om deze persoon te vinden, is rekenen op de expertise op het gebied van recruitment van SRR IT Techniek. Een hoge mate van kwaliteit, betrokkenheid en professionaliteit staat hier continu voorop! Uw contactpersoon gaat ten eerste met u in gesprek en vervolgens op zoek naar de ideale kandidaat om uw functie te vervullen.

Bekijk onze actuele vacatures nu via: srr-ittechniek.nl/alle-vacatures

Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@srr-ittechniek.nl of bellen naar: 085-8889424

Posted in

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.