Het gaat weer goed met de BV Nederland

Nederland is volgens het Centraal Planbureau (CPB) de economische crisis helemaal te boven.

Na jaren van crisis gaat het nu eindelijk weer goed met Nederland. De crisis is voorbij. De werkloosheid daalt, de begroting is in evenwicht en de economie groeit. Toen het kabinet Rutte II aantrad zat Nederland in een diepe crisis. Met Prinsjesdag liet het kabinet Rutte II weten dat het ergste leed achter de rug is. De economie staat er weer goed voor.

Ook SRR IT Techniek merkt dat er meer beweging komt in de werving en selectietrajecten in de Industriële Automatisering, naast de al constante vraag in detachering naar engineers met PLC / Scada- , en/of C#. Net- als ook C++ achtergrond, neemt in 2017 ook de vraag toe naar mensen die in vast dienstverband willen werken.

Ben jij die ZZP ‘er die binnenkort een nieuw project zoekt?  Of ben jij eigenlijk wel toe aan een nieuwe uitdaging in vast dienstverband. Check je mogelijkheden.

We nodigen je van harte uit om eens te kijken op de website van SRR IT Techniek via www.SRR-ittechniek.nl voor de vacatures die momenteel beschikbaar zijn.

En als die job er voor jou niet bij zit, schrijf je in. In een persoonlijk gesprek bepalen wij samen, waar jij voor warm loopt en wat jou doet besluiten om een nieuwe stap in je carriere te maken.

Ik kom graag met je in gesprek.

Tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Harry Scholten, SRR

Posted in

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.