TOP 10 Beschikbare Software Engineers HBO/WO

Senior C# software developer, Big data en ruime Scrum ervaring

Per direct beschikbaar senior C# – software developer met Big Data kennis voor een nieuwe opdracht in de regio Rotterdam.
Deze man heeft zijn sporen verdiend in de meer complexere IT projecten en is een echte teamman, die met zijn drive voor het ultieme resultaat gaat. Een topper die je maar weinig tegenkomt in deze markt. Vanaf vandaag direct inzetbaar op uw project.
Bel voor meer informatie, zijn CV of om een gesprek in te plannen met Harry Scholten, SRR IT Techniek.

In het kort zijn verhaal
“Als software engineer met technisch-natuurkundige achtergrond (WO) heb ik mij gespecialiseerd in big data toepassingen in gebruikersvriendelijke applicaties. Hierbij heb ik uitgebreide ervaring met alle facetten van het ontwikkelproces, van klantvraag tot oplevering en beheer, in de rol van informatieanalist, ontwikkelaar, tester, integrator en coördinerend projectleider in multidisciplinaire teams in diverse branches.Met projectmethodiek Scrum heb ik de laatste jaren uitgebreid ervaring opgedaan.”

Ik heb diverse cursussen gevolgd op het gebied van Scrum, .net en C#, Business Intelligence, numerieke methoden en project management. Onder andere C# 2.0 Application Development Foundation 70-536, Web Based Client Development 70-528 en Business Intelligence Development and Maintenance 70-448.

Bel voor meer informatie, zijn CV of om een gesprek in te plannen met Harry Scholten, SRR IT Techniek, 0638087012, info@srr-ittechniek.nl.

 

BESCHIKBARE KANDIDATEN
Direct of op korte termijn. Klik op de naam om het profiel te zien.

Bel voor meer informatie, het CV of om een gesprek in te plannen met Harry Scholten, SRR IT Techniek, 0638087012, info@srr-ittechniek.nl.

Omgeving Rotterdam

Posted in

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.